måndag 18 maj 2009

Som en sista utpost inför tusen mil av hav...

En hemlig resa till paradiset.

Två dygn tillbringade jag på detta fantastiska ställe.
Underbar miljö, god mat, bad i tunna och massor av lugn och ro.
Tycker du också att detta ser härligt ut gör då ett besök på den gamla lotsstationen Storö, en del av Väderöarna.
Här följer några bilder tagna under dagarna på ön.








1 kommentar:

pontus arvåsen sa...

första bilden har inget tydligt motiv, jag skulle gått närmare eller längre ifrån just nu känns den lite ofärdig.
kanske en lite högre kameravinkel för att få lite stenplattå ovanför låset och sen beskära i bortre änden av stenplattån för att renodla bilden.

Bild två har sköna linjer från hörnet in i bilden. lite mycket luft i ovankant och störande vit pinne. Tror den vinner på att beskära bort första boden som desutom har en ful lampa :) då blir den kanonfin.

Triftbilden är riktigt bra, skön harmonisk komposition och mycket ljus, använde du blixt eller? Skärpan kunde legat lite bättre men det är en riktigt fin bild som direkt känns rätt.

Husbilden är fint komponerad, blir en sicksackväg in i bilden som känns harmonisk. Lite mycket av ointressanta himmlen i överkant.

Nästa bild har underbara färger, jag skulle beskurit i överkant i höjd med nedersta delen av snöret. Ännu hellre flyttat dig lite åt vänster och vridit kameran mot träställningen så att den tog up lite mer bildyta. Repet ger extra känsla.

Fint ljus i sista bilden, jag skulle beskurit kraftigare i nederkant och även vänsterkant. Sen saknas det något i övre högra hörnet.. en mås eller sol eller stålmannen skulle gjort det lilla extra :)

Lite konstruktiv kritik att tänka på om du vill, överlag finfina bilder /Pontus